“Genen liegen niet!” Kim Kardashian liet haar oma Mary Jo Campbell zien en blies het netwerk op

Iedereen heeft het over Kim Kardashian, maar heb je ooit haar oma gezien? 🤔🧐 De beroemdheid liet de 9️⃣0️⃣-jarige vrouw zien en was niet klaar voor de reactie van de fans!😳🤯 “Genetica heeft zijn werk gedaan”, “Kardashians worden niet ouder”!💬 Bekijk haar foto’s in dit artikel!👇

Velen zijn van mening dat Kris Jenner aan het hoofd staat van de familie Kardashian-Jenner. Maar slechts weinigen hebben haar moeder gezien, de oma van de zussen, die kan worden beschouwd als de meest invloedrijke figuur in de grote familie. Jo Campbell was al in haar jeugd actief als model.

Haar uitzonderlijk mooie gelaatstrekken, ongeëvenaarde vrouwelijkheid en charisma hebben haar gevormd tot een van de meest opvallende en gevierde figuren in de industrie. Wat haar persoonlijke leven betreft, is ze drie keer getrouwd geweest. Haar langste huwelijk was met Harry Shannon en alleen zijn overlijden kon hen uit elkaar drijven.

Haar leven is echter vol uitdagingen en ontberingen. Ze heeft twee keer tegen kanker gevochten en deze overwonnen. Het is opmerkelijk dat ze met succes een boetiek met kinderkleding heeft gerund.

\

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos