“Geen wonder dat Ronaldo verliefd op haar werd!” Nieuwe foto’s van Georgina Rodriguez doen sociale media opwarmen

Ze toonde zichzelf in bikini en nu kunnen we zien waarom de rijkste voetballer voor haar koos! 🤤❤️‍🔥 Het was in 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣ dat Ronaldo haar ontmoette in een Gucci winkel en op het eerste gezicht verliefd werd! 💘😮 Sindsdien zijn ze onafscheidelijk en hebben ze 5️⃣ kinderen gekregen! ☺️👏 Voor hun recente foto’s – zie het artikel! 👇

Niemand zal ontkennen dat Cristiano Ronaldo een van de rijkste, meest succesvolle en legendarische voetballers is. Naast zijn druilerige sportcarrière heeft hij een prachtig gezin, een beeldschone vrouw en schattige kinderen. Voor wie het niet weet: het stel ontmoette elkaar voor het eerst in een winkel waar zij verkoopster was.

Het was liefde op het eerste gezicht en er was meteen chemie tussen hen. Ondanks de geboorte van veel kinderen heeft Rodriguez nog steeds een geweldig lichaam. Het is moeilijk te geloven dat je er na het krijgen van 5 kinderen nog zo prachtig uit kunt zien. Je zou kunnen zeggen dat ze zich gedraagt als elke zichzelf respecterende vriendin van een miljardair.

“Het is geen verrassing dat hij gek op haar is!”, “Het lijkt erop dat ze de schoonheidssalon niet verlaat”, “Wie zou zeggen dat ze 5 kinderen op de wereld heeft gezet?”, “Perfect van top tot teen”, “Zo ziet een gelukkige vrouw eruit”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos