“Geen rode lippen, krullen en pijlen!” Laten we eens kijken naar de foto’s van Marilyn Monroe uit haar persoonlijke archief

De wereld kent Monroe om haar rode lippen en blonde krullen, maar slechts weinigen hebben haar “echte beeld” gezien! Jarenlang werden de archieffoto’s van de actrice verborgen gehouden voor het publiek, maar nu is het mogelijk om een kijkje te nemen! 🧐😮 We wedden dat niemand van jullie de zeldzame foto’s in dit artikel heeft gezien! 👇

Het lijdt geen twijfel dat bijna niemand haar identiteit in twijfel zal trekken. Haar naam is M. Monroe en ze is het toonbeeld van vrouwelijke schoonheid aller tijden. De Amerikaanse actrice viel op door haar iconische rollen in “Some Like It Hot”, “The Misfits” en “Gentlemen Prefer Blondes”.

Niet alleen haar ongelooflijke talent, professionele vaardigheden en charisma, maar ook haar onvergelijkbare vrouwelijkheid en etherische charme hebben haar tot een van de meest gevraagde en begeerde actrices van de generatie gemaakt. Je zou kunnen zeggen dat haar prachtige blonde krullen en rode lippen haar kenmerken zijn geworden zonder welke mensen haar nauwelijks zouden herkennen.

Laten we nu eens kijken naar haar zeldzame stockfoto’s die verborgen waren voor het publiek en toen ze toegankelijk werden, gingen ze meteen viraal en veroorzaakten ze furore onder haar fans. Monroe verscheen zonder make-up en met nat haar. Om te zeggen dat ze in niets leek op haar “iconische afbeelding” is niets te zeggen.

Terwijl sommigen erg teleurgesteld waren, zagen anderen haar nog steeds als een ongelooflijke schoonheid die voor altijd een stempel op de cinema heeft gedrukt en nooit vergeten zal worden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos