“Zette zichzelf voor schut voor de fans!” Susan Sarandon bekritiseerd voor haar outfit bij de SAG Awards

“Kom tot bezinning, je bent al 76!”👵😳Iedereen was verbijsterd toen ze zagen dat Susan alleen in een beha voor het publiek verscheen👀😱Het is een schande, kijk zelf maar in het artikel👇👇👇

Susan Sarandon, een van de beroemdste actrices van haar generatie. Ze heeft een geweldig talent en staat er niet alleen om bekend dat ze op het scherm speelt, maar ook dat ze zich in het echte leven nooit inhoudt. Sarandon heeft een indrukwekkende carrière in Hollywood en blijft succes boeken.

De actrice is altijd stijlvol geweest en drukt zich graag uit door middel van mode. Het is geen geheim dat ze een onverbloemde houding heeft en altijd met trots pronkt met haar lichaam. Sommige mensen voelden zich ongemakkelijk toen Susan, 76, over de rode loper liep in een wit jasje en zwarte beha.

Ze werd vergezeld door haar dochter en zoon tijdens de SAG Awards in Los Angeles. De actrice, die opviel in een uitdagend wit pak, deelde lieve momenten met haar kinderen op de rode loper.

Susan Sarandon is echt een ongelooflijke schoonheid, zelfs op zo’n hoge leeftijd. De actrice gaat haar eigen weg en let niet op mensen die haar bekritiseren. Wat vind jij hiervan? Laat alsjeblieft een reactie achter met jouw mening.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos