“Een toekomstig supermodel!” Kelly Ripa en Mark Consuelos lieten hun zoon Michael zien en bliezen het netwerk op

Op 1️⃣9️⃣9️⃣7️⃣ verwelkomden ze hun zoon! 😮😍 De jaren zijn voorbij gegaan en Michael Cousuelos is groot geworden! 🤭🧐 De jongen heeft zijn 2️⃣7️⃣th verjaardag al gevierd en is klaar om harten te stelen! 😉💘 Bekijk zijn recente foto’s in dit artikel!👇

Het valt niet te ontkennen dat ze tot de meest legendarische koppels van Amerika behoren. Ze zijn al 3 decennia samen en hebben drie schattige kinderen verwelkomd. Hun eerstgeborene is Michael, die al 27 is geworden. Het stel feliciteerde hem ook op social media en liet ieders hart smelten.

Ze hebben het netwerk geraakt met een aantal archief throwback foto’s die Michael laten zien vanaf zijn geboorte tot nu. Op de achtergrond speelde het nummer “Move On Up” van Curts Mayfield. Hun vrienden en andere familieleden voegden zich bij de felicitaties.

Het is de moeite waard om te vermelden dat Michael ook in de entertainmentindustrie is gestapt en shows heeft geproduceerd zoals “Real Housewives” en “Summer House”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos