“Zoek een nieuwe stylist voor haar!” Het recente uitje van Selena Gomez haalt de krantenkoppen

De fans waren geschokt toen ze Gomez zagen in een “oma’s” rok en ouderwetse schoenen! 😳 Iedereen begon haar te adviseren om van stylist te veranderen, tot het te laat was! 🤬🤯 De outfit benadrukte haar dikke dijen en grote taille! 🤫🫣 Probeer niet teleurgesteld te raken als je de foto’s in dit artikel ziet! 👇

Het leven en het uiterlijk van deze ster zijn altijd onderwerp geweest van verhitte discussies. Voor degenen die het niet weten, de popzangeres vecht al lange tijd met Lupus, wat een aantal bijwerkingen heeft waaronder haar snelle gewichtstoename en -afname.

Vooral haar aankondiging over haar nieuwe romance heeft van haar een spraakmakende ster gemaakt die altijd in de schijnwerpers staat. Als we haar laatste uitstapje bekijken, is lang niet iedereen tevreden. Terwijl iedereen het heeft over Biebers en Haileys aanstaande ouderschap, verdient Gomez’ uiterlijk ook onze aandacht.

Ze verscheen in een hemelsblauw vest, een zwarte top, een ouderwetse rok met een patroon en opvallende rode schoenen. Niemand miste de kans om haar gevoel voor stijl te beoordelen en voegde eraan toe dat zulke mislukte modekeuzes haar ouder doen lijken.

“Heeft ze deze rok van haar ganny gepakt?”, “Zoek een nieuwe stylist, alsjeblieft!”, “Hoe kunnen we dit niet zien?”, “Teleurgesteld raken was niet in mijn plannen”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos