“Haar plastisch chirurg zou in de gevangenis moeten zitten!” Dit is wat plastische chirurgie heeft gedaan met actrice Melanie Griffith

Hij zou het vreselijk vinden om Griffith zo te zien! 😨😬 Mensen konden er toen niets aan doen dat ze haar bewonderden, maar nu is er moed voor nodig om naar haar te kijken! Ze verwende haar schoonheid omwille van de eeuwige jeugd! 🤮😤 Je kunt beter gaan zitten voordat je de recente paparazzifoto’s in dit artikel ziet! 👇

Jarenlang was het koppel van M. Griffith en A. Banderas een van de meest legendarische en duurzame in de industrie. Er kwam echter een einde aan hun liefdesverhaal en de filmlegende heeft al een nieuwe vrouw, Nicole Kimpel. Terwijl de man gelukkig is in zijn privéleven, blijft Griffith zich wenden tot chirurgen en cosmetologen.

Geloof het of niet, maar ze is al 66. Omwille van eeuwige jeugd en schoonheid heeft ze zichzelf onherkenbaar verwend. Sommigen vonden het zelfs moeilijk om haar te herkennen op de recente paparazzifoto’s. De fans merkten zelfs ironisch op dat Banderas geen woorden meer voor haar heeft als hij haar ziet.

“Wat is er mis met haar gezicht?”, “Waarom heeft ze zichzelf zo veranderd?”, “Van een schoonheidsicoon in een monster!”, “Ik heb ogen nodig die dit nog niet eerder hebben gezien”, “Genoeg internet voor vandaag”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos