De mini-kopie van “Brangelina”! Dit is wat een schoonheid Jolie’s en Pitt’s dochter Vivienne is geworden

Het was op 1️⃣2️⃣ juli, 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ dat Jolie en Pitt hun dochter verwelkomden! Terwijl de hele wereld over Shiloh praat, verdient Vivienne ook onze aandacht! 🧐🤫 Ze is 1️⃣5️⃣ geworden en is de “perfecte mix” van haar ouders! 🤗💯 Probeer niet verliefd te worden op het celebritykind als je haar foto’s in dit artikel ziet!

Ze behoorden tot de meest iconische koppels die geschiedenis hebben geschreven in Hollywood. Ondanks hun korte huwelijk en schandalige scheiding hebben ze schattige kinderen verwelkomd, zowel via adoptie als op natuurlijke wijze. Vivienne, haar broer Knox en hun andere biologische dochter Shiloh delen dezelfde dubbele achternaam.

Het is de moeite waard om toe te voegen dat Knox haar tweelingbroer is die een paar seconden ouder is. We hoeven niet te vertellen dat Shiloh de beste genen van haar ouders heeft geërfd en dat haar gezicht letterlijk de kenmerken van zowel haar moeder als haar vader heeft. Maar we zijn hier om te zeggen dat Vivienne niet minder mooie en aantrekkelijke gelaatstrekken heeft, die ook wel “Brangelina’s mini-kopie” worden genoemd.

Dat is helemaal niet verrassend, want Angelina Jolie wordt beschouwd als ’s werelds mooiste vrouw, terwijl haar ex-man al twee keer People’s Sexiest Guy Alive is geweest.

Vermeldenswaard is dat ze op 5-jarige leeftijd een jonge prinses Aurora speelde in “Maleficent”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos