“Ouder worden als wijn ziet er zo uit!” Enrique Iglesias toonde zijn moeder en liet iedereen sprakeloos achter

Probeer niet op het eerste gezicht verliefd te worden als je Iglesias’ moeder ziet! 💘😮 De zanger liet zijn moeder zien en dit is een must-see! 🧐🫢 Het is oneerlijk hoe goed een 7️⃣2️⃣-jarige vrouw eruit kan zien! 🤭❤️‍🔥 Geen wonder dat Julia Iglesias gek op haar werd in de 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s! Zie hoe de vrouw er nu uitziet in dit artikel!👇

De ster geniet zijn faam en populariteit niet alleen in zijn thuisland, maar ook over de hele wereld, gezien zijn grote talent en prachtige stem. Hij is vandaag de dag een van de meest gevraagde en begeerde artiesten van wie miljoenen meisjes hebben gedroomd.

Velen hebben zich afgevraagd hoe de moeder van de legendarische zanger eruit ziet en hier is het antwoord! Maria Isabel Preysler is al 72 jaar oud, maar ze is verouderd als wijn. Toen de Spaanse macho de fans een blik gunde op de vrouw, was iedereen sprakeloos.

Niemand kon zich voorstellen wat een schoonheid de moeder van de ster is totdat haar foto’s opdoken op het netwerk.

“Leeftijd is slechts een getal voor haar”, “Als ze ouder wordt, dan alleen op deze manier!”, “Ik kan mijn ogen niet van deze schoonheid afhouden”, “Ze ziet er zelfs beter uit dan de meeste 20-jarigen! Hoe kan dat nou?”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos