“Moeders genen werkten niet!” Hoe de dochter van Irina Shayk en Bradley Cooper eruit ziet roept vragen op

In maart verwelkomden 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ Shayk en Cooper hun dochter en noemden haar Lea! 😮😍 Ondanks hun scheiding speelt de man een grote rol in haar opvoeding en wordt hij “Hollywoods beste vader” genoemd! 🫠 De tijd is voorbij gevlogen en het kleine schatje is 6️⃣ geworden! Mensen hebben echter gemengde meningen over haar uiterlijk, waarvan je de foto’s in dit artikel kunt zien! 👇

De verbintenis tussen het iconische model en de Hollywood-acteur trok ieders aandacht. Later werd hun scheiding het onderwerp van discussies omdat niemand verwachtte dat ze uit elkaar zouden gaan ondanks dat ze al jaren samen waren en een kind hadden. Ter herinnering: in 2017 verwelkomde het stel hun erfgename.

Ze noemden haar Lea, die niets dan vreugde en voldoening in hun leven bracht. Ze heeft haar 6e verjaardag al gevierd en laat niemand onverschillig met haar unieke verschijning. Terwijl veel mensen verwachtten Irina’s mini-kopie te zien, bleek ze meer op haar vader te lijken.

“Is ze geadopteerd of wat?”, “Papa’s genen hebben hun werk gedaan!”, “Wat harteloos van je om te zeggen dat ze niet mooi is? Alle kinderen zijn absoluut mooi!”, ”Wees stil! Ze is de dochter van twee wereldberoemde sterren en heeft een mooie toekomst voor zich”, ‘En de Beste Papa Award gaat naar…’.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos