“Ze zouden in een verpleeghuis moeten zitten!” Dit is hoe Kurt Russell reageert op het trollerige commentaar van de haters op Goldie Hawn’s verschijning

Mensen adviseerden Hawn om eindelijk te stoppen met het dragen van bikini’s, totdat haar man zich haastte om haar te verdedigen! 🙌 Het was in 1️⃣9️⃣8️⃣3️⃣ dat ze een romance begonnen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk!😍👏 Oude liefde roest niet! 💯 Bekijk de reactie van de acteur op de kritiek op zijn vrouw in dit artikel!👇

Geloof het of niet, maar deze wereldberoemde, succesvolle en uitmuntende actrice is al 78, terwijl haar partner 73 is. Hun ongelofelijke liefdesverhaal begon in 1983 op Valentijnsdag. Hoewel ze nog niet getrouwd zijn en dat ook nauwelijks zullen doen, zijn ze niet van plan om uit elkaar te gaan en delen ze een onbreekbare band.

Het beroemde stel wordt vaak samen gespot op vakanties en nieuwsgierige paparazzi missen nooit om hen te filmen. Deze keer trok de verschijning van de iconische actrice in bikini de aandacht van het publiek. De foto’s leverden gemengde reacties op en sommigen begonnen de vrouw zelfs te bekritiseren vanwege haar opvallend verouderde uiterlijk.

Russell kiest echter snel de kant van zijn vrouw. Hij is nog steeds smoorverliefd op deze vrouw en beschouwt haar als een tijdloze schoonheid. De man respecteert de beslissing van zijn vrouw om niet te trouwen, wat verklaard wordt door het feit dat ze graag onafhankelijk is en een keuze heeft.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos