Noem haar “ze”, niet “ze”! Hoe de dochter van Lopez en Anthony eruit ziet, haalt de krantenkoppen

Ze kan haar ogen niet optrekken uit schaamte als haar dochter haar buzzcut en jongensachtige stijl debuteert! 🫣😬 Het was in 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣ dat de ster haar erfgename verwelkomde met haar toenmalige man! 😮😍 Velen verwachtten het meisje in het modellenwerk te zien, maar zij koos een ander pad! 😧🤐 Bekijk haar nieuwste foto’s in dit artikel! 👇

In 2008 verwelkomde de beroemdheid haar tweeling Max en Emme. Haar fans waren er meer dan zeker van dat de erfgename de genen van haar moeder zou erven omdat ze net zo aantrekkelijk en mooi is als zij. Maar er ging iets mis! De tiener lijkt in niets op de Hollywood-schoonheid.

Tot ieders grote verbazing verschijnt ze met een stoere buzzcut en is ze vaak gekleed in jongensachtige kleding die geen vrouwelijkheid en allure uitstraalt. Soms zien mensen duidelijk de teleurgestelde blikken van Lopez, in de veronderstelling dat ze totaal niet klaar was voor zo’n onverwachte wending.

“Wacht nog even en je zult haar zien stralen”, “Wat is er mis met onze generatie? Ze lijkt het pad van Jolie’s dochter te volgen!”, ”Wees stil! Ze heeft het geluk de dochter te zijn van een van de aantrekkelijkste vrouwen ter wereld”, ‘Wie ben jij om over haar te oordelen?’.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos