“Moeders genen hebben hun werk gedaan!” Kim Kardashian’s throwback beelden werpen licht op haar opvallende gelijkenis met haar dochter

De hele wereld zegt dat North een kopie van haar vader is, maar houd je adem in voordat je Kim’s archiefvideo ziet! 😳🧐Kardashian en haar dochter’s unheimische gelijkenis is iets buitengewoons! 🤫🤭 Moeders Kaukasische genen hebben hun werk gedaan! 😏👌 Voor wie nog twijfelt, zie het artikel! 👇

Mensen blijven maar beweren dat Kims dochter een kopie is van haar vader. Ter herinnering: het stel begon in 2012 met daten en trouwde 2 jaar later. In 2021 kondigden ze echter hun scheiding aan, wat de fans sprakeloos achterliet.

Het voormalige iconische koppel deelt vier kinderen en blijft co-ouderschap houden ondanks hun scheiding. Hun kinderen zijn North, Chicago, Saint en Psalm. Iedereen zegt zonder uitzondering dat North sprekend op de rapper lijkt, gezien haar uiterlijk en gedrag. Een archiefvideo maakte echter alles duidelijk.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kim Kardashian (@kimkardashian)

De beroemdheid kwam op het netwerk met een throwback video waarin ze nog steeds klein lijkt en een griezelige gelijkenis met haar erfgename deelt. Hier hebben we een kans om de ster te zien lang voordat ze beroemd werd met hun familie reality show.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos