“Geboren voor modellenwerk!” De dochters van Kidman en Urban maken hun debuut op de rode loper

In 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣ trouwden ze en werd de Hollywood actrice moeder van twee dochters! 👩‍👧‍👧😇 Er zijn heel wat jaren voorbij gegaan en de kleine meisjes zijn nu al 1️⃣3️⃣ en 1️⃣5️⃣ jaar oud! 🤫🧐 Faith en Sunday zijn groot genoeg om harten te stelen! 😉💘Zie hun recente uitje in dit artikel! 👇

Zoals we allemaal weten heeft de iconische Hollywood actrice een nogal gespannen relatie met haar geadopteerde kinderen. Het duurde namelijk niet lang na de scheiding van Cruise voordat ze hen vergat en weinig deelnam aan hun opvoeding. Ter herinnering: de ex-echtelieden adopteerden twee kinderen omdat ze op natuurlijke wijze geen kinderen konden krijgen.

Later trouwde de “Top Gun” acteur met K. Holmes, terwijl de Australische actrice de liefde vond bij K. Urban. Onlangs verscheen ze samen met haar familie op de AFI Life Achievement Award ceremonie. Haar uitje was opmerkelijk omdat ze ook haar twee dochters meebracht.

Nu had het publiek een geweldige kans om te zien hoe de kleintjes zijn veranderd. Sunday Rose Urban werd in 2008 in Nashville geboren en is geïnteresseerd in regisseren, terwijl Faith in 2010 werd geboren. Interessant genoeg hebben ze haar zo genoemd omdat ze het nooit hebben opgegeven om samen nog een kind te krijgen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos