“Wat heeft ze met haar gezicht gedaan?” Nicole Kidmans verschijning op Met Gala 2024 haalt de krantenkoppen

Zelfs de trouwe fans herkenden Kidman nauwelijks op deze foto’s! 🙄 De Hollywood-actrice verschijnt op het Met Gala 2024 en iedereen zegt hetzelfde! 🧐🤫 “Wat is er mis met haar gezicht?”, “Onherkenbaar” en soortgelijke opmerkingen raken de ster! 🗨️ Bekijk meer in dit artikel! 👇

Er is bijna niemand die haar identiteit in twijfel trekt. Maak kennis met Nicole Kidman, een getalenteerde, uitmuntende en een van de meest begeerde Hollywoodactrices die het best herinnerd wordt voor haar rollen in “Acquaman and the Lost Kingdom”, “Stocker” en “Big Little Lies”.

Telkens als ze in het openbaar verschijnt, zijn alle ogen op haar gericht. Deze keer was het geen uitzondering. Cruise’s ex-vrouw kon het Met Gala gewoon niet missen en verscheen in een interessant ontworpen zwart-witte jurk met een strak topje en een volumineuze rok.

Elegante witte handschoenen en smaakvolle sieraden vormden de perfecte aanvulling op haar prachtige verschijning.  Haar uitje wekte reacties op en bleef niet onopgemerkt. Sommigen begonnen haar te “beschuldigen” van een andere schoonheidsbehandeling, terwijl anderen haar tijdloze schoonheid oprecht bewonderden.

De jurk was trouwens van Balenciaga Couture en liet een diepe indruk achter op iedereen daar.

“Geen jurk, maar een kunstwerk! “Ze at en liet geen kruimels achter”, “In één woord – FLAWLESS!”, “Het duurde even voordat ik haar hier herkende”, “Wat heeft ze deze keer met haar gezicht gedaan?”, “Genetica of plastische chirurgie?”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos