“Vaarwel, lang haar!” Demi Moore debuteert haar nieuwe kapsel en laat iedereen sprakeloos achter

Nu begrijpen we waarom ze altijd verschijnt met haar haar los! 😏👌 De Amerikaanse actrice verscheen met haar nieuwe sluike kapsel en maakte furore! 😲😤 Willis’ ex-vrouw deed een experiment en zag er onherkenbaar uit! 🧐😬 Bekijk hoe de fans erop reageerden in dit artikel! 👇

De recente verschijning van deze opvallende en succesvolle actrice met een onverwachte verandering van kapsel kwam als een grote verrassing. Ze wisselde plotseling van haar kenmerkende lange zwarte lokken naar een chique knot en dat zorgde voor reacties. De stylisten trokken haar lange haar naar achteren in een sluike nieuwe stijl.

Toen ze de Hollywood-actrice zo zag, waren veel van haar bewonderaars en supporters stomverbaasd. Hoewel het perfect bij haar prachtige imago paste, konden de trouwe fans het niet laten om haar te vragen haar lange haar terug te brengen. Haar geheel nieuwe imago leverde gemengde reacties op.

Veel aandacht ging ook uit naar haar prachtige witte jurk versierd met strass-accenten en een diep decolleté. De ster vulde het aan met zilveren hakken en smaakvolle diamanten sieraden. Moore droeg volledige make-up en zag er op haar best uit.

“Het duurde even voordat ik haar herkende!”, “Waar is haar lange haar? Breng het nu terug!”, ‘Zoek een nieuwe stylist voor haar!’, ”Nu is het duidelijk waarom ze haar haar altijd los laat.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos