“Rambo’s hart is van haar!” Stallone en Flavin delen throwback trouwfoto’s en laten ieders hart smelten

In 1️⃣9️⃣8️⃣8️⃣ kruisten hun paden elkaar voor het eerst in West Hollywood! 😍🤗 Ze zijn al bijna 3️⃣ decennia onafscheidelijk en laten nog steeds zien hoe passie eruit ziet! ❤️‍🔥🤤 De Rambo-ster en de schoonheid vieren hun 2️⃣7️⃣th huwelijksverjaardag! 😚🎉 Bekijk hun stock trouwfoto’s in dit artikel! 👇

Dezer dagen vieren de prominente en succesvolle Hollywood-acteur, die het best herinnerd wordt om zijn rollen in “Rocky”, “First Blood” en “Rambo”, en zijn partner Jennifer Flavin hun 27e huwelijksverjaardag, een geweldige mijlpaal.

De legendarische filmster deelde een hartverwarmende fotosessie van hun huwelijksceremonie en verblijdde al hun volgers. De nostalgische foto’s deden ieders hart smelten. De filmlegende droeg een klassiek zwart pak met een vlinderdas, terwijl Flavin schitterde in een witte jurk met een lange sluier.

Het iconische koppel verwelkomde samen drie dochters: Sophia, Sistine en Scarlett, die de prachtige genen van hun moeder hebben geërfd. Het moet gezegd worden dat Flavin is verouderd als wijn en er gewoon geweldig uitziet voor een 55-jarige vrouw.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos