“Oude liefde roest niet!” Sting en Trudie Styler stelen de spot op het filmfestival van Cannes

Op 1️⃣9️⃣9️⃣2️⃣ knoopten ze de knoop door en begon hun “forever” liefdesverhaal! 💏💘 Zelfs na 3️⃣ decennia getrouwd te zijn, kijken ze elkaar nog steeds met warmte en passie aan! 🫠😊 Alle ogen waren op hen gericht op de rode loper! 👀🧐 Bekijk in dit artikel hoe de jaren het iconische koppel hebben veranderd! 👇

Niemand van jullie zal twijfelen aan de identiteit van deze man. Sting is de belangrijkste songwriter en bassist.  Er bestaat geen twijfel over dat hij een compleet nieuw tijdperk in de muziekwereld heeft gebracht. De legendarische muzikant is al 72 geworden, kun je dat geloven?

Wat zijn privéleven betreft, hij trouwde in 1992 met Trudie Styler en de echtelieden zijn nog steeds onafscheidelijk. Hun recente optreden op de rode loper werd het onderwerp van verhitte discussies. Sting koos voor een lichtblauw overhemd en een marineblauw ensemble. Wat zijn echtgenote betreft, zij gaf haar voorkeur aan een elegante blauwe jurk in combinatie met een stoere bruine riem en een stijlvolle clutch.

Het paar hield elkaars handen stevig vast en keek elkaar aan met ogen vol warmte en genegenheid. Het is verbazingwekkend om te beseffen dat ze zelfs na zoveel jaren samenzijn nog steeds toegewijd zijn aan elkaar. Je zou kunnen zeggen dat hun liefdesverhaal er een voor de eeuwigheid is.

Weinigen weten dat de prominente muzikant voor Trudie getrouwd was met Frances Tomelty, die hem twee kinderen schonk: Joseph en Fuchsia. Ze scheidden in 1984 waarna hij het geluk had om zijn grootste liefde te ontmoeten.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos