“Mooi van binnen en van buiten” Fotograaf Anwar Hussain geeft mensen toegang tot de stockfoto’s van Lady Di

Voor wie er nog steeds aan twijfelt dat Prinses Diana een van de vriendelijkste mensen op deze planeet was, is dit artikel bedoeld! 🤗❤️‍🩹 Lady Di was ook een van de meest gefotografeerde mensen in de geschiedenis en dat is niet zonder reden! 😏🤌  Ze was de muze van fotograaf Anwar Hassain en je kunt een aantal van haar throwback foto’s in dit artikel bekijken! 👇

De nalatenschap van fotograaf Anwar Hussain en zijn erfgenamen omvat meer dan 4 decennia. De legendarische man gaf zijn werk door aan zijn zonen. Zij hebben hun grote talent al bewezen door een tentoonstelling van zeldzame stockfoto’s te organiseren. De throwbackfoto’s wisten meteen miljoenen mensen te boeien en oogstten pure bewondering.

Anwar heeft niet één keer toegegeven dat zijn meest favoriete foto’s die van wijlen de prinses zijn. Het is geen geheim meer dat Spencer een speciale liefde voor kinderen had en volledig toegewijd was aan haar zonen. Geen enkel kind kon haar onverschillig laten, vooral kinderen in nood niet.

Het was in 1996 dat ze naar Pakistan ging en een terminaal ziek kind in haar armen hield. De overleden prinses kon haar emoties nauwelijks bedwingen. Helaas overleed het kind kort na het bezoek van Lady Di. Ondanks haar vrijgevigheid en ruimhartigheid was ze ongelukkig in haar persoonlijke leven.

Haar hart barstte letterlijk toen de prins publiekelijk aankondigde een liefdesaffaire te hebben. Hierna droeg ze haar “wraakjurk” en liet iedereen sprakeloos achter.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos