“Elke nacht is een avontuur!” Laten we eens kijken naar het ongelooflijke liefdesverhaal van Streisand en Brolin

Het was in 1️⃣9️⃣9️⃣6️⃣ op een blind date dat hun paden elkaar voor het eerst kruisten! 😮😍 Laten we het koppel feliciteren met hun 2️⃣5️⃣th huwelijksverjaardag! 🎉🤗 Na tientallen jaren zijn ze hier om hun grootste geheim met ons te delen en dit is iets waar niet iedereen klaar voor is om te horen! 🤫🧐 Voor meer – zie het artikel! 👇

Laten we dit koppel feliciteren met zo’n geweldige mijlpaal – hun 25-jarig huwelijksjubileum. Hoe verrassend het ook lijkt, ze ontmoetten elkaar voor het eerst op een blind date, wat het begin was van hun levenslange liefde. Barba gaf toe dat ze een man met een volle bos haar verwachtte en stel je haar verbazing eens voor toen ze de kale James zag.

Het was liefde op het eerste gezicht voor James, maar Barbra had wat tijd nodig om er zeker van te zijn dat wat ze voor hem voelde ook liefde was. Ze begonnen vrij snel een relatie en knoopten in 1998 de knoop door.

Barbra deelde een zoon met Elliot Gould, haar man van 1961 tot 1973. James is twee keer getrouwd geweest waardoor hij vader is van drie kinderen. Bovendien heeft de man ook vier kleinkinderen die niets dan vreugde en geluk in zijn leven brengen.

Zelfs na zoveel jaren blijft James de puurste gevoelens delen met Barbra. Deze twee delen een onbreekbare band en hebben samen een prachtig leven gecreëerd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos