Genetische magie: Priscilla Presley’s kleindochters lijken precies op Elvis in schattige nieuwe foto

“Elvis leeft voort! 🔥❤️‍🔥 Je zult je ogen niet geloven! Priscilla Presley deelt een foto van haar kleindochters die de tweeling van Elvis zouden kunnen zijn 😮😳 Fans raken niet uitgepraat over de griezelige gelijkenis met Elvis! 😲😱 Bekijk de verbluffende genen aan het werk in het artikel hieronder! ⬇️

De 77-jarige Priscilla Presley betoverde fans onlangs door een prachtige familiefoto te onthullen. Op de foto staat haar dochter Riley Keough met Riley’s drie prachtige dochters, waaronder de fascinerende tweeling Harper en Finley.

Fans waren verbaasd over hoeveel de jonge Presley-kleinkinderen op hun iconische grootvader, Elvis, leken.

De commentarensectie stroomde over van opmerkingen over de opvallende gelijkenissen en lof voor de schoonheid van de meisjes. Bewonderaars riepen uit: “Ze lijken op opa”, “De genen hebben hun werk gedaan” en “Charmante meisjes”.

Fans zijn het er algemeen over eens dat de meisjes Elvis Presley’s beroemde uiterlijk hebben geërfd en sommigen beweren zelfs dat Elvis’ charme ongeëvenaard blijft.

Finley en Harper, geboren in 2008, hebben een levendige conversatie onder fans op gang gebracht over hun opvallende gelijkenis met hun legendarische grootvader.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos