“Genetisch gezegend!” Zo zien de kinderen van Ryan Gosling en Eva Mendes eruit

Ze delen twee kinderen die ze verwelkomden in 2️⃣0️⃣1️⃣4️⃣ en 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣! 😮😍Al vele jaren verbergen de acteur en zijn vrouw hun kinderen! 🤫 Maar de laatste tijd hebben paparazzi het geluk gehad om hun gezichten te filmen en ook jij kunt ze in dit artikel zien! 👇

Voor degenen die het niet weten, de acteur is getrouwd met E. Mendes die onlangs haar 50e verjaardag heeft gevierd. Wat een bijzondere mijlpaal! Het is bekend dat het koppel twee kinderen deelt die ze jarenlang uit de schijnwerpers hebben gehouden.

Na zijn “vrijgezellenstatus” in de vroege jaren 2000 heeft hij romances gehad met S. Bullock en R. McAdams. Hij had ook talloze korte affaires op de set, maar alles veranderde radicaal toen hij E. Mendes ontmoette. De passie en chemie tussen hen ging vloeiend over in iets volwassen en ze verwelkomden twee dochters.

Interessant genoeg heten hun dochters Esmeralda en Amanda. De eerste is geïnspireerd op het favoriete personage van de acteur uit de roman van V. Hugo, terwijl Amanda de naam was van Eva’s oma. Het is een zeldzaam fenomeen om ze in het openbaar te zien.

Gosling mist nooit een kans om zijn dankbaarheid en eindeloze liefde voor zijn kinderen publiekelijk te tonen. Hij doet zijn best om naast zijn werk genoeg tijd met hen door te brengen. Hij zou willen dat hun kindertijd langer duurde en dat hij nog een beetje van ze kon genieten.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos