Patrick Swayze: Verder dan “Dirty Dancing” Hier is alles wat je moet weten over de weg naar succes en het persoonlijke leven van de acteur

In 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ nam de wereld afscheid van Swayze! 🙏😢 Hij liet zijn mooie vrouw alleen achter en miljoenen mensen in tranen en verdriet! 💔😫 Destijds won hij onze harten als Johnny in de klassieker “Dirty Dancing”! 🎬 Het duurde echter niet lang voordat zijn vrouw een nieuwe liefde vond en trouwde met een miljardair! 😉💌 Voor meer details – zie het artikel! 👇

Veel kijkers zullen zich deze acteur herinneren als Johnny in “Dirty Dancing”. Swayze’s opmerkelijke rollen, ongelooflijke carrièrehoogte en belangrijke bijdrage kunnen niet in twijfel worden getrokken. Helaas is hij op 57-jarige leeftijd overleden aan kanker. Hoewel de tragedie al in 2009 plaatsvond, rouwt de wereld er nog steeds om.

Zeggen dat hij geweldige carrières heeft neergezet en voor altijd een stempel heeft gedrukt op de cinema is nietszeggend. Hij had een opmerkelijke carrière en ontving terecht nominaties voor de Academy Awards en Golden Globes en een ster in de Hollywood Hall of Fame.

Hij werd sterk beïnvloed door zijn moeder en raakte gepassioneerd door dansen. Zijn liefde voor bullet was onovertroffen, maar het bracht hem kritiek en veroordeling van zijn leeftijdsgenoten. Al snel behaalde hij zelfs succes als filmster.

Zijn opmerkelijke dansroutines met Baby gespeeld door J. Grey gingen de geschiedenis van de cinematografie in en werden een klassieker. Wat betreft zijn persoonlijke leven, zijn grootste liefde was Lisa Niemi. Hun liefdesverhaal was ongelooflijk, maar verliep niet zo soepel als het misschien leek. De vrouw kreeg een miskraam en het koppel kon samen geen kinderen krijgen.

In 2009 overleed hij aan alvleesklierkanker en liet haar een erfenis van 40 miljoen dollar na. Na enkele jaren weduwe te zijn geweest, vond ze een nieuwe liefde, maar ze koestert nog steeds de herinneringen aan haar overleden man.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos