“Papa’s genen hebben hun werk gedaan!” Zo ziet de zoon van Richard Gere eruit

In 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ verwelkomden ze hun zoon! 😮😍 Er zijn jaren verstreken en Homer is klaar om harten te stelen! 🫠💘 Hij is al 2️⃣4️⃣ en heeft zijn vaders glimlach van een miljoen dollar, sneeuwwitte huid en knapheid geërfd! 😯❤️‍🔥 Voor zijn foto’s – zie het artikel! 👇

Richard Gere is een van de meest opmerkelijke, bekwame en succesvolle acteurs die een nieuw tijdperk in Hollywood inluidden en wiens grote bijdrage aan de industrie nauwelijks overschat kan worden. Naast zijn carrièrehoogtepunten en professionalisme bleven ook zijn persoonlijke leven en uiterlijk altijd de interesse opwekken.

In 2002 trouwde Gere met C. Lowell met wie hij een zoon Homer James Jigme Gere verwelkomde, vernoemd naar zijn opa. Bovendien heeft hij twee erfgenamen met zijn huidige vrouw Alexandra Silva.

De laatste tijd heeft de “Pretty Woman” en “Hachi: A Dog’s Tale” ster zijn volwassen erfgenaam voorgesteld en om te zeggen dat alle meisjesharten in een seconde smolten is niets te zeggen. Zijn opvallende gelijkenis met zijn vader is gewoon ongelooflijk. Het lijdt geen twijfel dat Homer de beste genen van de acteur heeft geërfd.

“Hij heeft de genetische jackpot gewonnen”, “Hoe lang hebben we geslapen? Hij is opgegroeid tot een echte hartenbreker”, ‘Hoe snel vliegt de tijd!’, ”Wat een stralende lach en vriendelijke ogen! Mijn hart is gewoon gesmolten!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos