“Binnen in hun etherische bruiloft!” Laten we de intieme ceremonie van Cyrus en Firerose eens van dichtbij bekijken

Brekend nieuws! 💥 Hij trouwt een jaar na de scheiding en blaast het netwerk op! 🤭🤩 De ster deelde hun trouwfotosessie en liet ieders hart smelten! 💘🫠 Het was in 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ dat ze hun verloving openbaar maakten en hier zijn ze nu, al als pasgetrouwden! 💏Voor de foto’s – zie het artikel! 👇

Toen de ster en Tish Cyrus voor de derde keer uit elkaar gingen na ongeveer 30 jaar getrouwd te zijn geweest, kwam dat als een grote verrassing voor de fans van de sterren. Het duurde niet lang voordat hij een nieuwe relatie kreeg met Firerose, een Australische artiest. Sommige details worden echter nog steeds geheim gehouden.

Het was tijdens de auditie van Hannah Montana dat ze dichter bij elkaar kwamen en vrienden werden. Hoewel ze de rol niet kreeg, stelde de man haar toch voor aan producers.

Kort na zijn scheiding vroeg de man haar snel om met hem uit te gaan. Sommige bronnen beweren zelfs dat ze zelf hun langdurige huwelijk verbrak.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos