“Waar is bescheidenheid, Meghan?” Prins Harry en zijn vrouw stelen de spot in Four Seasons resort in Florida

Markle vergat dat ze een hertogin is en droeg een onthullende jurk met een open rug! 🤬🙄“Belachelijk”, “Hoe durft ze?” en andere opmerkingen raakten de vrouw! Zelfs de prins voelde zich ongemakkelijk naast haar! Paparazzi filmden het koninklijk paar terwijl ze dineerden in het Four Seasons resort en je kunt de foto’s in dit artikel bekijken! 👇

Camera’s hebben het koninklijk paar stiekem gefilmd tijdens een speciaal liefdadigheidsdiner en maakten een enorme ophef onder het Britse volk. Het opmerkelijke evenement werd gehouden om de liefdadigheidsinstelling Sentebale te eren.

Het diner vond plaats in het prestigieuze Four Seasons resort met een prachtig uitzicht op de oceaan en dure suites die minstens 8000 dollar per nacht kosten. Veel aandacht ging uit naar de gewaagde outfit van de hertogin. Ze droeg een onthullende zwarte jurk met een open rug en Harry zag er duidelijk ongemakkelijk uit naast haar.

De verschijning van de hertogin maakte furore onder de mensen die verschillende meningen deelden over haar modekeuze. Terwijl sommigen haar hoe dan ook bewonderden, noemden anderen die outfit “schandelijk” en zelfs “onacceptabel” en voegden eraan toe dat Middleton dat nooit zou doen.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos