“Genetisch gezegend!” Dit is wat een schoonheid Pitts en Jolie’s jongste biologische dochter is geworden

Het hele internet heeft het over Shiloh, maar je kunt beter even gaan zitten voordat je Vivienne ziet! 😉🧐 Zij is de jongste dochter van de “Mr. and Mrs. Smith” sterren en is al 1️⃣5️⃣ geworden! 😍😮Het meisje dat in de schaduw blijft verdient onze speciale aandacht! 💥 Bekijk in dit artikel wiens genen ze heeft geërfd! 👇

Terwijl de hele wereld Shiloh Jolie-Pitt’s leven en uiterlijk als oudste biologische dochter van Hollywoods meest iconische koppel actief blijft volgen, verdient hun andere dochter ook onze speciale aandacht. Shiloh heeft geprobeerd te acteren, dansen en staat het vaakst in de schijnwerpers, terwijl Vivienne nog steeds in de schaduw staat.

Het valt niet te ontkennen dat Shiloh de perfecte kopie van haar ouders is, terwijl de andere kinderen niet zo populair en spraakmakend zijn. Vooral haar recente imagoverandering met een gedurfde buzz cut en jongensachtige stijl laat Shiloh de plek stelen, terwijl Vivienne degene is van wie wordt aangenomen dat ze haar moeder in de nabije toekomst zelfs zal overtreffen.

Onlangs verscheen ze samen met haar mooie familie op de rode loper om het succes te vieren van de Broadway productie “The Outsiders” die genomineerd was voor 12 Tony Awards. Vivienne is zeer geïnteresseerd in theater en alles wat ermee te maken heeft.

Zoals de actrice zegt, heeft ze deze eigenschap geërfd van haar grootmoeder aan wie ze haar naam heeft gegeven. Niemand zal ontkennen dat ze de fotokopie van haar moeder is. Het lijdt echter geen twijfel dat de genen van de acteur ook hun werk hebben gedaan.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos