“Johnny en Baby: Achter de schermen!” Laten we de waarheid achter de relatie van Patrick Swayze en Jennifer Grey eens op een rijtje zetten

Grey verbreekt eindelijk het stilzwijgen en “onthult de thee” over haar relatie met Swayze! 😱🤫 Ze wordt openhartig over hun geheime band tijdens “Dirty Dancing” en dit is iets waar niet iedereen klaar voor is om te horen! 🫢😲 De Amerikaanse actrice is trouwens net 6️⃣4️⃣ geworden, dus laten we haar samen feliciteren! 🎉😚 Ontdek alles in dit artikel! 👇

In 1987 werd de wereld getroffen door de klassieker “Dirty Dancing”. Om te zeggen dat noch de regisseurs, noch het acteerpersoneel hadden verwacht dat de film zo’n grote culturele invloed en succes zou hebben, is nietszeggend. De legendarische film bracht de carrières van J. Grey en P. Swayze op een nieuw niveau waardoor ze ware filmlegendes werden.

Weinigen weten dat vóór Grey, zelfs S. Jessica Parker en Sh. Stone probeerden Baby te spelen, terwijl V. Kilmer degene was van wie aanvankelijk werd gezegd dat hij Johnny wilde bidden. Voor hun iconische rollen hadden ze al eerder samengewerkt en Grey heeft het niet één keer over zijn humor gehad.

“Patrick haalde constant practical jokes uit met mezelf en met andere mensen. Ik kon er niet mee omgaan, ook al was het allemaal goed bedoeld”.

Alles veranderde echter na hun optreden in “Dirty Dancing”. Later, toen ze over Patrick sprak, liet de actrice geen kans onbenut om hem te beschrijven als iemand die echt beschermend, sterk en toegewijd aan het werk was. Ze verontschuldigden zich vaak tegenover elkaar en beiden waren in staat om tot een compromis te komen.

Het filmbudget was $6 miljoen, terwijl de film $214 miljoen opbracht en een groot succes was.

“Patrick kan nooit door iemand vervangen worden. We zullen zijn herinneringen altijd blijven waarderen en werken om er iets fris en unieks van te maken”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos