“De geruchten zijn bevestigd!” Hier is alles wat je moet weten over Tom Selleck’s carrière vol passie en ontberingen

De harten van de fans braken in stukken na de laatste foto’s van Selleck!💔🥺 Velen van jullie kennen hem nog van shows als “Magnum” en “Blue Bloods” waar hij miljoenen mensen betoverde met zijn charisma en talent! 🤩👏 Toch heeft zijn recente verschijning alle geruchten bevestigd! 🤫🙄 Voor de spraakmakende foto’s – zie het artikel! 👇

Tom Selleck bewees zijn ongelooflijke talent, onovertroffen charisma en gepassioneerde benadering van acteren met zijn optredens in “Magnum”, “P.I.” en “Blue Bloods”. Zijn toewijding aan zijn vak kent geen grenzen. Toch is zijn carrière beladen geweest met ups en downs.

Weinigen weten dat hij, voordat hij acteerde, ervan droomde om professioneel atleet te worden. Hij groeide op in de San Fernando Valley in Californië waar hij zijn basketbalvaardigheden liet zien en zelfs een beurs kreeg om voor de University of Southern California te spelen.

In de jaren 1970 had hij kleine tv-rollen voordat zijn doorbraakrol als Thomas Magnum hem wereldwijde bekendheid en erkenning bracht. Hij is ook opmerkelijk voor zijn rollen in “Three Men and a Baby” en “In and Out”. In 2010 speelde hij de rol van Frank Reagan in de dramaserie “Blue Bloods”.

De laatste tijd heeft hij te kampen met gezondheidsproblemen in verband met zijn rug. Toch blijft hij vastbesloten om fit en gezond te blijven. Wat zijn persoonlijke leven betreft, heeft hij de liefde gevonden met J. Mack met wie hij een dochter Hannah deelt.

Ze hebben veel gemeen en hebben dezelfde interesses, waaronder paardrijden en genieten van de natuur. Tot op de dag van vandaag heeft hij een speciaal plekje in de harten van mensen en we hopen dat hij nog lang en gelukkig zal leven.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos