“Ze heeft de drank der jeugd gedronken!” Het laatste optreden van de 90-jarige Joan Collins zorgde voor controverse

Probeer Collins’ leeftijd niet dubbel te checken na haar laatste uitje! Er zo goed uitzien op 9️⃣0️⃣ zou verboden moeten worden! 🤤❤️‍🔥 De “Dynasty”-ster laat zien dat een vrouw er zelfs op deze leeftijd geweldig uit kan zien en harten sneller kan laten kloppen! 🤭💘 Bekijk haar recente foto’s in dit artikel! 👇

Miljoenen kijkers kennen deze iconische vrouw van haar optreden in “Dynasty”. Naast haar prachtige carrière, grote invloed en wereldwijde erkenning, speelt haar tijdloos mooie verschijning een cruciale en doorslaggevende rol in haar vorming tot een van de meest legendarische sterren.

Voor haar laatste optreden koos Collins voor een elegante zwarte bontjas die ze aanvulde met een prachtige zwarte blouse, een zwarte broek en bijpassende laarzen. De stijlvolle handtas was de finishing touch van haar prachtige look.

De iconische ster was een van de aanwezigen bij de boekpresentatie van Gabriela Peacock, samen met veelgeprezen sterren als P. Morgan en prinses Beatrice samen met haar man.

Je zou kunnen zeggen dat ze stereotypen over ouder worden herdefinieert en bewijst dat het leven pas na 90 begint. Momenteel is ze gelukkig getrouwd met haar vijfde echtgenoot.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos