“Het gezicht van haar kind eindelijk onthuld!” Zo zien Janet Jacksons ex-man en hun zoon eruit

Ze trouwde met een Qatarese miljardair en beviel op 5️⃣0️⃣-jarige leeftijd van een zoon! 🧐 Jullie kennen Jackson allemaal als de King of Pop, maar wisten jullie dat hij een zus had? 🤔 Terwijl de wereld nog steeds luistert naar Michael’s geweldige nummers, volgen vele anderen actief het leven van zijn zus! 😉 Janet heeft haar kind jarenlang verborgen gehouden, maar paparazzi hebben ze eindelijk gespot! 📸 Voor de exclusieve foto’s – zie het artikel! 👇

In 2017 trouwde Janet met een Qatarese miljardair. Wat nog interessanter is, is dat ze beviel van een zoon en de man een erfgenaam schonk. Janet omarmde het moederschap op 50-jarige leeftijd en dat is nooit aan de publieke aandacht ontsnapt.

Hun huwelijk duurde echter niet lang en ze zijn al gescheiden. De reden hiervoor was dat ze verschillende culturele interesses en opvattingen hadden. De man was extreem jaloers en zorgde ervoor dat Janet haar haar moest verbergen. Er waren veel gevallen waardoor ze er zeker van was dat ze de juiste beslissing had genomen om de man te verlaten.

Al die tijd heeft Janet haar blanke zoon verborgen gehouden voor paparazzi omwille van zijn privacy. Maar onlangs hadden fotografen het geluk om hem te filmen. Om te zeggen dat het kind in niets op zijn moeder leek, is niets te zeggen. De genen van papa hebben duidelijk hun werk gedaan.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos