“De geruchten zijn bevestigd!” Affleck en Lopez delen niet langer samen hetzelfde huis

Breaking! 💥 Hij verhuist uit huis met Lopez en bevestigt de geruchten! 💔😭 Het was in 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ dat het koppel herenigd werd! 😍 Het lijkt er echter op dat ze weer persoonlijke problemen hebben! 🧐🤨 De fans hopen dat dit slechts roddels zijn, maar hier is de hele waarheid! 😲 Zie het artikel voor meer! 👇

Volgens de bron in gesprek met Us Weekly, is hij verhuisd uit het huis dat hij deelde met J. Lopez en dat heeft veel vragen opgeroepen. Ter herinnering: in 2022 kwam het stel weer bij elkaar nadat ze 20 jaar geleden hun verloving hadden verbroken.

Deze maand zijn er geruchten dat ze niet meer samenwonen en elkaar al 47 dagen niet hebben gezien. Toch hebben paparazzi hen op donderdag 17 mei vastgelegd en de foto’s zijn in handen gekomen van In Touch. Sommigen beweren dat Lopez gewoon op zoek is naar een nieuwe woning als investering.

Een insider beschrijft de situatie als volgt: “Ze hebben problemen in hun huwelijk. Ze begonnen een paar maanden geleden problemen te krijgen toen ze het drukker kreeg met werk en voorbereidingen voor haar tournee”.

De tournee zal nummers bevatten van het laatste album van de ster en er zal ook een korte documentaire zijn. De meeste nummers gaan over haar relatie met de man.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos