“Ze at en liet geen kruimels achter!” Het optreden van Matthew McConaughey en zijn vrouw tijdens de Oscaruitreiking verdient onze aandacht

Mensen noemden McConaughey’s vrouw “de best geklede” vrouw bij de Oscars en ze hadden helemaal gelijk! 🤩💯 Het koppel verscheen onlangs bij de Oscaruitreiking en Camila stal daar ieders hart! 💘🤫 Bekijk haar mode keuze in dit artikel en probeer niet verliefd te worden! 👇

Het publieke optreden van M. McConaughey en zijn vrouw werd het onderwerp van verhitte discussies. De Oscaruitreiking vond plaats in het Dulby Theatre in Los Angeles. De modekeuze van het populaire en succesvolle model kreeg de hoogste lof en haalt nog steeds de krantenkoppen.

Haar verbluffende ensemble liet op iedereen een sterke indruk achter. Het bestond uit een zwarte jurk versierd met een ketting van Bulgary. Je zou kunnen zeggen dat het meest opvallende item de mouwen waren die gemaakt waren van een plasticachtig materiaal dat nog meer originaliteit en esthetiek toevoegde.

Haar make-up met bronzen contouren en kapsel in lichte golven pasten perfect bij haar jurk ontworpen door Donatella Versace. Je zou kunnen zeggen dat haar ketting de perfecte aanvulling werd op haar iconische imago. Matthew koos voor een klassiek en tegelijkertijd geraffineerd imago.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Camila Alves McConaughey (@camilamcconaughey)

De echtelieden wonen sinds 2014 in hun huis in Texas en omarmen de cultuur en gemeenschap volledig. Ze zijn daar een van de meest besproken koppels geworden.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Adam De Cruz (@adamdecruz)

Wat vond je van hun outfits? Deel je mening in de comments!

 

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos