“Geboren voor modellenwerk!” Kidman en Urban verschijnen met hun kinderen op de rode loper

Ze trouwden in 2️⃣0️⃣0️⃣6️⃣! Hoewel ze samen geen biologische kinderen hebben, behandelt de actrice de twee dochters van haar man als haar eigen dochters! 🫠👏Sunday en Faith zijn al opgegroeid en echte schoonheden geworden waarvan je de recente foto’s in dit artikel kunt zien! 👇

Het zeldzame optreden van K. Urban en N. Kidman bij de uitreiking van de Life Achievement Award verdient onze speciale aandacht. De Hollywood-echtgenoten verschenen met hun zelden geziene erfgenamen. De iconische actrice koos voor een prachtige Balenciaga jurk die haar nog meer elegantie gaf en haar vrouwelijkheid accentueerde.

Wat Urban betreft, hij kwam opdagen in een zwarte smoking met een wit overhemd en een bijpassende stropdas. Het is het vermelden waard dat Sunday en Faith respectievelijk al 15 en 13 jaar oud zijn. Sunday was degene in een strapless witte bloemenjurk, terwijl Faith verscheen in een koraalkleurig ensemble.

Kidmans zus en haar nichtje waren ook aanwezig. Zowel hun verschijning op de rode loper als de onafscheidelijke band kregen veel lof en bewondering. Ze hebben een diepe indruk achtergelaten en kregen voornamelijk positieve commentaren.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos