“The Green Mile” sterren toen en nu! Dit is wat er gebeurde met de acteurs van de iconische film

Het was in 1️⃣9️⃣9️⃣9️⃣ dat “The Green Mile” onze schermen raakte en de harten van miljoenen kijkers brak! 💔 De hoofdrol werd gespeeld door Hanks en de film bracht roem voor alle acteurs die erin meespeelden! 🤩👏 Geloof het of niet, maar 2️⃣4️⃣ jaar is al voorbij en de sterren zien er niet meer hetzelfde uit, waarvan je de nieuwe foto’s in dit artikel kunt vinden!

Als we het hebben over films die de geschiedenis van de cinematografie zijn ingegaan en een diepe en sterke indruk op de kijkers hebben achtergelaten, komt de naam van deze film uit 1999, geregisseerd en gecoproduceerd door F. Darabont, als eerste in ons op. Hij brak letterlijk de harten van miljoenen kijkers. Er zijn al 24 jaar verstreken sinds de release en dit is hoe de acteurs zijn veranderd.

“De beste film aller tijden!”, “Ik herinner me dat ik non-stop moest huilen”, “Een van de meest hartverscheurende en ontroerende films die ik ooit heb gezien!”.

Duncan

Hanks

Morse

Cromwell

Jeter

Rockwell

Stenton

Hutchinson

Sadler

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos