“Met vetinjecties en een mislukte facelift!” Dit is wat talloze plastische chirurgie heeft gedaan met Kim Novak

In de jaren 1️⃣9️⃣6️⃣0️⃣s was ze zelfs de muze van Alfred Hitchcock, maar de tijd heeft haar niet gespaard! Velen herinneren zich haar uit films als “Of Human Bondage” en “Vertigo”, maar de iconische actrice is niet meer dezelfde! Kim Novak, ooit een schoonheidsicoon, heeft zichzelf verwend met ontelbare operaties! 💉🩸 Bekijk het artikel voor haar nieuwe foto’s! 👇

Er is bijna niemand die Kim Novak niet kent, een van de Amerikaanse actrices uit de jaren 1960-70 die voor altijd een stempel heeft gedrukt op de filmindustrie met films als “Vertigo” en “Bell, Book and Candle”. Haar grote bijdrage en professionalisme kunnen nauwelijks overschat worden.

Er zijn echter jaren verstreken sinds de release van deze iconische films en Novak is onherkenbaar veranderd. Je zou kunnen denken dat ze met gratie en waardigheid ouder is geworden en dezelfde charmante dame met vrouwelijkheid is gebleven, maar het gebeurt niet altijd dat onze verwachtingen overeenkomen met de werkelijkheid.

Novak heeft een aantal cosmetische ingrepen ondergaan die hun tol hebben geëist. Het is moeilijk te geloven dat ze een iconische schoonheid was voordat de chirurgische ramp zich voltrok. Velen hebben medelijden en beweren dat ze haar schoonheid beter onaangetast had kunnen laten en de natuurlijke veroudering had kunnen omarmen.

“Haar plastisch chirurg zou de gevangenis in moeten!”, “Van een schoonheidsicoon in een menselijk wassen beeld!”, “Als twee totaal verschillende mensen!”, “Het duurde even voordat ik haar herkende”, “Ze ziet er goed uit voor een 90-jarige vrouw. Geen twijfel mogelijk!”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos