“Voormalige schoonheid kan niet worden teruggegeven!” Kim Basinger maakte zichzelf te schande na talloze plastische chirurgische ingrepen

Streven naar eeuwige jeugd heeft haar geruïneerd! 🥲 Ooit waren mannen gek op Basingers charme 👩‍❤️‍👨💘 Maar nu is de ster zwaar bekritiseerd om haar uiterlijk 🗣️📢 Na plastische chirurgie, weigerden fans te geloven dat deze mismaakte vrouw hun favoriete ster is 🤦🏻‍♀️💉 En je kunt hier zeldzame foto’s zien ⬇️

De 69-jarige Kim Basinger, een beroemde Amerikaanse actrice, model en zangeres, heeft beslissende stappen genomen om haar uiterlijk te veranderen. De Hollywoodster lijkt een besluit te hebben genomen en riskante veranderingen te hebben doorgevoerd in haar zoektocht naar de eeuwige jeugd. Niet verwonderlijk, want veel sterren doen hetzelfde. Het nieuwe gezicht van de schoonheid veroorzaakte een ware sensatie in de showbizzwereld.

Op recente foto’s is Basinger moeilijk te herkennen. “Waar is je schoonheid?”, “Had je niet naar de plastische chirurg moeten gaan?”, “Ze was de mooiste vrouw van de jaren 90!”, “Het is moeilijk te geloven dat dit dezelfde Kim is”, zo reageerden gebruikers.

“Waarom besluiten vrouwen zulke veranderingen aan te brengen?”, “Ze was mooi zonder plastische chirurgie. Waarom heeft ze haar gezicht verpest?”, “Wat is er met haar gebeurd?”, stelden ze in de comments. Wat vind jij van haar uiterlijk?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos