Sandra Bullock werd voor het eerst sinds de dood van haar vriend door de paparazzi vastgelegd

“Veranderd in een wandelend skelet!” 😱 Sandra heeft mannen over de hele wereld altijd gek gemaakt met haar natuurlijke verschijning 👩‍❤️‍👨 💘 Na de dood van haar vriend is ze echter flink veranderd en vastgelegd door de paparazzi 📸😔 Op de nieuwe foto’s was ze amper recognizable🤦🏻‍♀️ Kijk maar eens naar haar hier 👇🏻

Actrice Sandra Bullock, bekend om haar talent, leed in augustus een tragedie door het verlies van haar minnaar Bryan Randall. Hij stierf na een lange strijd met amyotrofe laterale sclerose. Sandra Bullock zei altijd dat ze zich gelukkig voelde naast hem. Drie maanden na de tragedie werd de actrice opgemerkt in Los Angeles. Ze was in een goed humeur, maar velen merkten op dat ze veel was afgevallen. Sandra droeg een donkergrijze trui met rits, een stijlvolle jas van imitatiebont, een donkere legging en comfortabele schoenen.

Na de schoonheidssalon voegde ze een zonnebril toe om haar look extra kracht bij te zetten en ze droeg gouden oorbellen en een ketting als stijlvolle accessoires. De actrice kwam naar buiten, breed glimlachend op weg naar haar auto met tassen in haar handen.

Ondanks Sandra’s zieke uiterlijk, waardeerden de fans van de artieste haar lachende gezicht enorm. “Geniet van het leven!”, “Het leven is mooi als je gelukkig bent”, “Je geliefde zou blij zijn om je gelukkig te zien”, “De mooiste vrouw!”, schreven fans.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos