“Getransformeerd in een meisje!” Rodrigo Alves verraste de wereld deze keer door in een begeerlijk meisje te veranderen

Eerst veranderd in Ken, en nu een fantastische Barbie! πŸ€©πŸ’ƒπŸ» Rodrigo veranderde na 74 operaties in een uniek meisje en vervulde haar droom πŸ‘¨πŸ»βž‘οΈπŸ‘©πŸ» Haar grote dijen in bikini zullen elke man over haar doen dromen πŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ’‹β€πŸ‘¨πŸ”₯ Bekijk haar pikante look hier ⬇️

Velen kennen de biografie van model Jessica Alves, vooral van haar vorige verschijning onder de naam Rodrigo Alves. Onlangs besloot ze 74 chirurgische ingrepen te ondergaan. Al deze operaties waren bedoeld om haar de transformatie te laten ondergaan naar de blondine die ze altijd al wilde zijn.

Jessica beweert dat ze de enige vrouw is waar mannen van dromen. Op haar foto’s verscheen ze in een provocerende bikini die haar mooie vormen benadrukte. Na de publicatie van deze foto’s stonden echter niet alle internetgebruikers achter haar uiterlijk.

De meesten bewonderden Jessica’s unieke en fenomenale schoonheid. Maar sommigen begrepen niet waarom ze zulke drastische veranderingen had aangebracht.

Gebruikers beweren dat alle veranderingen die Jessica heeft aangebracht bedoeld zijn om geld te verdienen en beroemd te worden. Ze vragen zich af welke gevoelens en meningen haar ouders zouden hebben. Sommigen bewonderden haar nieuwe schoonheid, terwijl velen teleurgesteld waren om te zien hoeveel ze haar uiterlijk had veranderd.

Wat kun jij zeggen over haar beslissing? Deel je mening in het commentaarveld.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos