“Hoe echte passie eruit ziet!” Het publieke optreden van Jodie Foster en haar vrouw verdient onze speciale aandacht

Ze bracht haar vrouw mee naar de Awards en stak zelfs haar gevoelens voor haar niet onder stoelen of banken! ❤️‍🔥🤭 De zeldzame verschijning van de actrice en haar partner Alexandra Hedison werd het onderwerp van discussies! 🤯🧐 Bekijk enkele kiekjes van hun uitje in dit artikel! 👇

Het publieke optreden van de actrice en haar vrouw bij de Awards liet een sterke indruk achter op iedereen daar en werd het onderwerp van verhitte discussies op sociale media.

Het koppel kon hun gepassioneerde gevoelens voor elkaar nauwelijks verbergen en toonde warmte en genegenheid die zelfs door het scherm heen goed te voelen waren. Hedison’s keuze viel op een prachtige Yves Saint Laurent outfit.

Wat Foster betreft, gaf de uitmuntende actrice haar voorkeur aan elegante Gucci-kleding die ze perfect aanvulde met Cartier-juwelen die haar gratie en vrouwelijkheid benadrukten. Ze kozen allebei voor volledig zwarte outfits en zagen er harmonieus uit.

Voor degenen die het niet weten, hun relatie begon in 2013 en sindsdien hebben ze elkaar altijd gesteund.

Ze hadden allebei eerdere relaties en hebben daar veel van geleerd. De ster deelt twee zonen met haar voormalige partner, C. Bernard. Wat Hedison betreft, zij had een romantische relatie met E. DeGeneres.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos