“Ze was onherkenbaar veranderd!” Arnold Schwarzenegger’s ex-vrouw ruïneerde zichzelf na plastische chirurgie

“Arnold zou nu zeker niet verliefd op haar worden!” 🤢❌ Schwarzeneggers vrouw was ooit een unieke schoonheid 💖👩🏻 Na plastische chirurgie waren fans geschokt toen ze haar zagen 👩🏻‍⚕️💉 Velen geloofden niet eens dat het de vrouw van de Terminator is op deze foto’s 📷😮 Zie haar hier ⬇️

De vorige vrouw van Schwarzenegger zul je niet herkennen op recente paparazzifoto’s! Zonder succes, ze besloot gebruik te maken van de diensten van plastische chirurgen en na de veranderingen verscheen Shriver weer voor het publiek. Haar verschijning zorgde voor grote vreugde onder de fans.

Onlangs nog werd Maria Shriver, de ex-vrouw van Arnold Schwarzenegger, door de paparazzi betrapt in de straten van Santa Monica. Deze keer is het duidelijk dat ze van een voormalige schoonheid is veranderd in een vreemde en onaantrekkelijke incarnatie. Het was extreem moeilijk om haar op de foto’s te herkennen.

Het is moeilijk om toe te geven, maar het is een feit: ze heeft zulke veranderingen ondergaan dat het moeilijk is geworden om haar te herkennen, en haar aantrekkelijkheid is naar de achtergrond verdwenen. Blijkbaar probeerde de actrice haar jeugd te behouden, maar het resultaat was niet succesvol. Dit experiment leidde tot merkbare veranderingen die niet alleen haar uiterlijk aantastten, maar ook haar vroegere aantrekkelijkheid.

“Dit is echt lelijk!”, “Waarom heeft ze haar schoonheid aan zo’n test onderworpen?”, “Plastische chirurgen lachten haar uit!”, “Hoe kan ze leven met zo’n gezicht?”, dit is wat internetgebruikers zeiden. Velen namen vol vertrouwen aan dat Arnold verbaasd zou zijn om te zien hoe zijn ex-vrouw was veranderd.

Maria en Arnold trouwden en leefden 25 jaar samen. Vorig jaar scheidden hun wegen zich echter en kwam er een einde aan een lang en ingewikkeld scheidingsproces dat bijna 10 jaar duurde.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos