“Ongelooflijk dat ze een wereldster is!” Goldie Hawn werd betrapt in legging en T-shirt, zonder ondergoed

“Stop met doen alsof je jong bent!” 🙅🏻‍♀️ Goldie Hawn, 74 jaar, werd op paparazzi-beelden betrapt in een gewaagde look 🔥😱 Losse huid, opgeblazen buik en zonder ondergoed besloot ze een wandeling te maken 🩱🦵🏻At schaam je tenminste voor je leeftijd, het is een schande! 💔🫣 Bekijk de zeldzame beelden in het artikel ⬇️

In haar jeugd werd Goldie Hawn beschouwd als een ongeëvenaarde blondine met aantrekkelijke gelaatstrekken. In de loop der jaren is er weinig veranderd en nu de actrice al 74 jaar oud is, blijft haar slanke figuur een bron van bewondering. Tot op de dag van vandaag staat Goldie zichzelf toe om gewaagde en stijlvolle outfits te dragen.

Goldie Hawn omarmt de jaren ’80 stijl en een van haar favoriete kledingstukken zijn leggings, maar ze draagt ze niet met lange tunieken. Maar dankzij haar figuur kan Goldie zich dat veroorloven. Ze is op straat gefotografeerd in jeugdoutfits en schaamt zich zelfs niet om T-shirts zonder ondergoed te dragen.

Volgens Goldie is het behoud van een uitstekende fysieke vorm te danken aan goede voeding en een gezonde levensstijl. Het uiterlijk van de 74-jarige actrice bevestigt dit. Maar ondanks de positieve commentaren waren er mensen die ongelukkig waren met haar uiterlijk, gezien het feit dat ze al een oudere vrouw is.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos