“Wat vond James Bond in haar?” Zo reageert Pierce Brosnan op kritiek op zijn vrouw

De fans adviseren Brosnan om de mollige Keely te verlaten en een hetere vrouw te zoeken! 😳😬 De acteur is echter niet van plan om zijn geliefde Keely te vervangen! πŸ’“πŸ” Paparazzi hebben nieuwe schandalige foto’s van het stel gedeeld die je in dit artikel kunt zien! πŸ‘‡

Brosnan is een van de knapste en meest begeerlijke acteurs die de industrie ooit heeft gekend. Hij heeft miljoenen vrouwenharten veroverd en doet dat nog steeds. Zijn hart is echter altijd uitgegaan naar één vrouw, Keely Smith.

In 2001 kwam het stel officieel bij elkaar en het lijkt erop dat ze nog steeds geen plannen hebben om uit elkaar te gaan. Ondanks het feit dat Keely veel is aangekomen en niet meer dezelfde ongelooflijke schoonheid heeft, houdt de man nog steeds onvoorwaardelijk van haar en laat hij geen kans onbenut om dat te uiten.

Hij beweert zelf dat Keely ideaal voor hem is en hij wil niet dat ze op een of andere manier verandert.

“Hoe kan zo’n macho van dit lelijke eendje houden?”, “Kan hij niet zien dat ze verre van ideaal is?”, “Het belangrijkste is dat ze gelukkig zijn samen!”, “Zeker een van de meest duurzame en voorbeeldige koppels ooit”.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos