“Compleet nieuwe look!” Jennifer Lopez’ foto’s met een nieuw uiterlijk en een grote tatoeage verwarren fans

“Haar enorme tatoeage en geverfde haar waren onverwacht!” 💇‍♀️ Lopez transformeerde zichzelf volledig waar niemand klaar voor was 💔🤦🏻‍♀️ Recente paparazzi foto’s zorgden voor een sensatie 💥👀 Het is moeilijk om haar te herkennen, bekijk het artikel ⬇️

Fans van Jennifer Lopez waren geschokt toen ze hun favoriete ster in een compleet nieuwe look zagen. We weten zeker dat niemand had verwacht haar in zo’n afbeelding te zien.

Jennifer verscheen in het openbaar met een grote tatoeage op haar rechterschouder. Het ontwerp deed denken aan de tatoeage van haar man Ben Affleck op dezelfde plek. Zelfs het kleurenschema komt overeen! Bovendien laten recente paparazzifoto’s zien dat het haar van de zangeres veel donkerder is geworden.

Gelukkig werd bekend dat Jennifer’s transformatie te maken had met haar nieuwe filmrol. Fans kunnen gerust zijn want de tatoeage bleek fictief te zijn en de haarkleur was tijdelijk, of het zou een pruik geweest kunnen zijn.

Het zou waarschijnlijk zeer onwaarschijnlijk zijn om zo’n echte tatoeage te krijgen. In een interview zei ze dat ze grote tatoeages niet goedkeurt, vooral niet op het lichaam van haar man. Ze houdt niet van felle en grote afbeeldingen op haar lichaam.

We willen je eraan herinneren dat we het hebben over de film “Unstoppable”, geproduceerd door een bedrijf van Ben Affleck en Matt Damon. Wat kun je zeggen over het uiterlijk?

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos