“Over de stiefkinderen en co-ouderschap!” Laten we een kijkje nemen in het gezinsleven van Lopez en Affleck

Waar woonden Lopez en Affleck voordat ze hun megamansion van 61 miljoen dollar betrokken? πŸ€”β“ Het celebritykoppel liet hun huis zien waar ze vroeger woonden en liet iedereen sprakeloos achter! 🧐🀐 Bekijk de exclusieve beelden in dit artikel! πŸ‘‡

Het beroemde koppel is herenigd na ongeveer 20 jaar van scheiding en huwelijken met andere mensen. De showbizzster heeft een tweeling van haar ex-man M. Anthony, terwijl Affleck kinderen heeft van actrice J. Garner.

Beide sterren accepteren en houden onvoorwaardelijk van de kinderen van hun partners. Affleck bezoekt zijn kinderen regelmatig en Lopez vindt het niet erg dat de ex-echtgenoten het co-ouderschap voortzetten. Ze behoren zeker tot de meest duurzame koppels.

Het zijn toegewijde ouders die elk moment met hun kinderen koesteren. Het stel blijft nuchter in de opvoeding van hun kinderen.

Onlangs zijn er exclusieve foto’s van hun vorige huis opgedoken op het netwerk. Neem een kijkje en deel je indrukken!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos