“Ziet er ouder uit dan hij” Tijdens de ceremonie introduceerde Brad Pitt zijn nieuwe partner en verdiende het ongenoegen van de fans.

“En je verliet Jolie voor haar?” 😣😠 De nieuwe vriendin van Brad Pitt kan zijn ex-vrouw niet vervangen․ Hoe hij na Jolie verliefd is geworden op dit onaangename meisje is onduidelijk! 💔😬 Bekijk hoe ze eruit ziet in het artikel ⬇️⬇️⬇️

Er gebeuren veel gebeurtenissen op onze planeet die altijd de hele wereld verrassen. De beroemde acteur Brad Pitt is eindelijk gelukkig na vele problemen en moeilijkheden. Vandaag de dag heeft de acteur een vernieuwde en zelfs jeugdige uitstraling. Sommigen zijn er zeker van dat de reden voor zijn vreugde zijn nieuwe vriendin, Ines de Ramon, is.

De relatie werd voor het eerst bekend in oktober 2022 en blijkbaar voelen ze zich geweldig samen, wat de abonnees van de acteur verheugt. We kunnen niet verhullen dat de acteur er nu veel beter uitziet.

Volgens zijn trouwe fans ziet hij er vastberaden en krachtig uit. “Ik vind hem de beste”, “Zijn glimlach is geweldig”, “Hij lijkt nu helemaal gelukkig na haar scheiding van Angelina”, schreven fans.

Iedereen was opgetogen omdat ze merkten hoe Pitt was veranderd en er gelukkig uitzag. Maar er waren ook mensen die beweerden dat zelfs Ines er ouder uitzag dan Pitt. Laten we niet vergeten dat hun relatie serieus is, want de paparazzi hebben hen regelmatig samen gefotografeerd.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos