“Jolie was beter!” Voor het eerst na de scheiding van Jolie kreeg Brad Pitt een serieuze relatie

Pitt stelde zijn vriendin officieel voor en liet de fans van Jolie schrikken! 😬😦 Netizens waren sprakeloos bij het zien van het meisje waar de Hollywood-acteur verliefd op werd en waarvan je de foto’s in dit artikel kunt zien! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

De schandalige foto’s van de iconische Hollywoodacteur met een veel jonger meisje maakten furore op de media. Het feit dat Pitts nieuwe partner een meisje werd dat 27 jaar jonger was dan hij, werd meteen het onderwerp van discussie.

Het is het vermelden waard dat het de eerste relatie is die de Hollywood-acteur kreeg na zijn schandalige scheiding van Jolie. Volgens sommige bronnen is het stel al een jaar samen en denkt het zelfs aan trouwen.

“En hij heeft Jolie voor haar verlaten?”, “Ben ik de enige die dit stel echt leuk vindt?”, “Het belangrijkste is dat hij gelukkig is in deze relatie!”, “Wat een harmonieus stel!”.

“Ik vind Jolie veel leuker. Wat heeft hij in haar gevonden vraag ik me af?”, “Ze verdient het niet om de vriendin van Pitt te zijn!”.

Het zal interessant zijn om ook jullie mening te horen!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos