“Getrouwde mannen moeten dit niet zien!”: De pikante fotoshoot van Eilish haalt de krantenkoppen op het net

In een kanten top met een extra diep decolleté liet Billie Eilish meer zien dan de fans hadden verwacht! 🤭🔥 De zangeres liet geen ruimte voor verbeelding en maakte alle mannen gek! 💘🤯

De vertolkster van de hit “No time to die” heeft onlangs al haar volgers versteld doen staan met haar openhartige fotoshoot. De succesvolle en wereldberoemde zangeres weet iedereen enorm te verrassen met haar hotness.

De provocerende fotoshoot van de Grammy-winnares ging meteen viral en haalt nog steeds de krantenkoppen. Ze was gekleed in een kanten jurk. Voor sommige van haar fans deed ze denken aan de hoofdrolspeelster in “Addams Family”.

Het is het vermelden waard dat een van de eersten die een commentaar achterliet Avril Lavigne was. “Hot!”.

Voor degenen die het niet weten: de uitstekende zangeres heeft toegegeven dat ze vroeger wat complexen en onvolkomenheden had en geen idee had dat ze ooit succes zou hebben en wereldberoemd zou worden.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos