Ieders favoriete Chuck Norris is 82: hier is hoe hij eruit ziet en wat hij doet

Op 10 maart vierde de populaire acteur en vechtsporter zijn 82e verjaardag.

De laatste tijd is hij een zeldzame gast op tv-schermen en er wordt weinig over hem gehoord.

Onze held heeft ongeveer veertig films op zijn naam staan, waarvan de kijkers zich vooral “The Way of the Dragon” en de tv-serie “Walker, Texas Ranger” herinneren, waarin hij in meer dan 200 afleveringen speelde en zijn status als de coolste persoon op aarde versterkte.

Een van zijn laatste werken is de film “The” (2012), waarin hij een cameo-rol had. En daarvoor verscheen hij bijna zeven jaar niet op het scherm.

Maar Chuck zit niet stil. Hij neemt actief deel aan liefdadigheids- en missieconferenties, maar besteedt de meeste tijd aan zijn geliefde vrouw Gina O’Kelly.

Overigens kun je in veel bronnen informatie vinden over waarom hij de filmcarrière heeft verlaten, maar dat werd waarschijnlijk beïnvloed door verschillende factoren en ook door zijn leeftijd.

Soms neemt Chuck Norris deel aan reclameprojecten en presenteert hij bepaalde producten op zijn pagina’s op sociale netwerken.

De acteur verloor ook zijn fysieke fitheid door een hartaanval en werd gedwongen om hard werken op te geven. Maar in het openbaar verschijnt hij altijd in een vrolijke en opgewekte stemming.

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos