“Benen als lucifers en verlies van elasticiteit”: De zangeres toonde haar verouderde lichaam in een bodysuit en stelde de fans teleur

De nieuwe paparazzifoto’s van de 55-jarige Dion in een vulgaire outfit riepen vragen op🧐

De manier waarop deze legendarische zangeres in het openbaar verscheen, riep veel vragen op bij de fans. Ze is altijd tegen vulgaire en extravagante outfits geweest, maar verscheen onlangs in een bodysuit. Om te zeggen dat iedereen stomverbaasd was, is niets te zeggen.

Velen waren van mening dat deze outfit haar nog ouder deed lijken, helemaal niet bij haar paste en zelfs jaren aan haar leeftijd toevoegde. Het benadrukte haar oude benen, verlies van elasticiteit en gerimpelde huid. Het was natuurlijk niet de beste keuze en kreeg kritiek.

Sommigen wilden nog dieper gaan en geloofden dat ze ernstige gezondheidsproblemen had waardoor ze moest afvallen. Denk jij dat ook?

Het is triest om te zien dat ons idool er ouder uitziet en laten we hopen dat het goed met haar gaat!

Like this post? Please share to your friends:
Recommended videos